Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pepetonis FC (1456854) - Carpetana FC (122374) » 658741475: T63/R1

Copa 658741475 Información oficial sobre el partido 658741475 en Hattrick

03.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 1

Gotham Atletico Alineación oficial del equipo 'Gotham Atletico' en el partido 4 - 5 F.C.PALOS Alineación oficial del equipo 'F.C.PALOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Gotham Atletico Alineación oficial del equipo 'Gotham Atletico' en el partido 1 - 4 F.C.PALOS Alineación oficial del equipo 'F.C.PALOS' en el partido
Tiene bastante suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gotham Atletico

Goles Goles

  • 140 Minuto 22 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Atletico el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Raúl Vozmediano va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Atletico equilibrava la balança al minut 41. En Óscar Pinedo, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Urdinso Andalurria estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Panayot Hristov va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 2 al minut 69.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 90 minuts, el tirador de faltes del Atletico va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Urdinso Andalurria, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 82 per blocar una centrada d'en Jordi Peiris va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atletico.

F.C.PALOS

Goles Goles

  • 170 Minuto 18 (Gol de falta): Al minut 18 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Fernando Bertomeu va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 35, quan Lasse Laajala va posar els visitants F.C.PALOS per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Adnane Toumi per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 136 Minuto 85 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Felipe Peña va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Adnane Toumi se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 3 - 4 al minut 85 per a F.C.PALOS.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 87, Adnane Toumi va pentinar un córner cap al segon pal que 沈 (Shen) 秉林 (Binglin) va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): F.C.PALOS quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alberto Meschini va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En István Berzencei va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Miguel Ángel Capeche va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 42, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Miguel Baños va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Lasse Laajala va marcar al minut 43 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 75, quan en Adnane Toumi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En Lasse Laajala va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adnane Toumi de F.C.PALOS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.