Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vindalhoo C. F. (120137) - MARCLUCHO (995030) » 658741340: T63/R1

Copa 658741340 Información oficial sobre el partido 658741340 en Hattrick

03.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 1

Vindalhoo C. F. Alineación oficial del equipo 'Vindalhoo C. F.' en el partido 1 - 6 Zip bcn Alineación oficial del equipo 'Zip bcn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vindalhoo C. F. Alineación oficial del equipo 'Vindalhoo C. F.' en el partido 0 - 4 Zip bcn Alineación oficial del equipo 'Zip bcn' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vindalhoo C. F.

Goles Goles

  • 102 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Agostinho Maria Nascimento de Vindalhoo va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Agostinho Maria Nascimento va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Alejandro Mayans aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ivaylo Vúlchov de Vindalhoo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ioan Vrabie de Vindalhoo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Zip bcn

Goles Goles

  • 170 Minuto 26 (Gol de falta): Al minut 26, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Bruno Reitmayr posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Fabio Pecher va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 43 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Zip. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Masoud Khalaf xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 44, Zip va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Fabio Pecher.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Fabio Pecher de Zip va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 75. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Zip va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 6, quan Bruno Reitmayr va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Mihai Nimigean va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fabio Pecher després de 53 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Joan Ruscalleda va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Viktor Sudnikov de Zip va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 72 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Zip quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Fabio Pecher va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tuval Shrem de Zip es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.