Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

POCOYO F.C. (1338839) - Los Enigmáticos (490249) » 658741274: T63/R1

Copa 658741274 Información oficial sobre el partido 658741274 en Hattrick

03.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 1

Atletico New Team Alineación oficial del equipo 'Atletico New Team' en el partido 4 - 3 AIKchondas F.C. Alineación oficial del equipo 'AIKchondas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico New Team Alineación oficial del equipo 'Atletico New Team' en el partido 3 - 1 AIKchondas F.C. Alineación oficial del equipo 'AIKchondas F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico New Team

Goles Goles

  • 116 Minuto 20 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 20, en Alejandro Osorio Bazan del Atletico va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Rafael del Castillo que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.
  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en 庞 (Pang) 嘉栋 (Jiadong) va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Atletico empatava el partit, 2 a 2, al minut 43.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Passat el minut 79 de joc, Tarenaldo Campoamor facilitava les coses al Atletico amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.
  • 115 Minuto 108 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Alejandro Osorio Bazan de Atletico va fer un bon esprint per escapar-se de Juan Galarie i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 3. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alejandro Osorio Bazan va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Tomasz Hanula va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Gonzalo Villa Fernández arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 235 Minuto 39 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Rafael del Castillo, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Rafael del Castillo quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 224 Minuto 95 (Ocasión de penalti): Atletico es va veure beneficiat per la polèmica al minut 95, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Rafael del Castillo va relliscar al moment de fer el xut i el porter Tomasz Hanula no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 221 Minuto 107 (Ocasión por el centro): En 庞 (Pang) 嘉栋 (Jiadong) del Atletico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

AIKchondas F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Sylvain Sammet va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): En Nicomedes Almoíña donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 42 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 173 Minuto 51 (Gol por la derecha): El jugador de AIKchondas Antonio Acción va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 51 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Andrew Wahl, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Es duien 90 minuts de partit jugats quan Andrew Wahl va estar a punt de posar per davant a AIKchondas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mats Kläusli va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Makan Dioh de AIKchondas es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sylvain Sammet es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62 del partit, Makan Dioh de l'equip AIKchondas, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.