Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Savatage F.C. (1601334) - Polpetta FC (1436032) » 658741211: T63/R1

Copa 658741211 Información oficial sobre el partido 658741211 en Hattrick

03.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 1

PBSV Alineación oficial del equipo 'PBSV' en el partido 4 - 1 Moraleja C.F. Alineación oficial del equipo 'Moraleja C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PBSV Alineación oficial del equipo 'PBSV' en el partido 1 - 2 Moraleja C.F. Alineación oficial del equipo 'Moraleja C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,6 % 0,3 % 93,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PBSV

Goles Goles

  • 120 Minuto 32 (Gol de falta): Burç Menderes va donar a PBSV un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): PBSV va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manuel Molino va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Cristian Salvado.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Xabat Berama de PBSV es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de PBSV, Jorge Ortiz Madaleno, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de PBSV Manuel Molino no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Cristian Salvado es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Rubén Amaya de PBSV, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Cristian Salvado en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 1.

Moraleja C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 en Reint van Essen va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): Kenton Boggs hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Irineu Chaves havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Garrett Baker, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Reint van Essen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 25, quan en Mauro Utrera va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Moraleja que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Reint van Essen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Teddy Phillips ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Es duien 53 minuts de partit jugats quan Mauro Utrera va estar a punt de posar per davant a Moraleja amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Garrett Baker va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Irineu Chaves va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 72, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Garrett Baker va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 93 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mauro Utrera que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Kenton Boggs va xutar fora per a Moraleja, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Moraleja, Irineu Chaves, col·locà la pilota just a les mans d'en Garrett Baker. El marcador: 3 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Jesse Runne xutant per a Moraleja va fer anar la pilota just on la volia, però Garrett Baker, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.