Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zafreño (1436860) - mendruguillos (988708) » 658041690: T62/R11

Copa 658041690 Información oficial sobre el partido 658041690 en Hattrick

22.04.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 11

Zafreño Alineación oficial del equipo 'Zafreño' en el partido 3 - 4 mendruguillos Alineación oficial del equipo 'mendruguillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zafreño Alineación oficial del equipo 'Zafreño' en el partido 1 - 1 mendruguillos Alineación oficial del equipo 'mendruguillos' en el partido
Tiene suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,8 % 36,1 % 29,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zafreño

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 5, Camilo 'Eneldo' Collotto va pentinar un córner cap al segon pal que Francesc 'Estragón' Picollà va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 187 Minuto 10 (Gol tiro lejano): En Josep Enric 'Cardamomo' Roquer conduïa pel cercle central i, veient a en Diego 'Cúrcuma' Díaz-Aguado desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 2 - 0.
  • 130 Minuto 25 (Gol de falta): El gol de falta de Ricco Ries sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 25 i ampliar l'avantatge de Zafreño a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): En Jan 'Tomillo' Brogaard va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 287 Minuto 66 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Zafreño va deixar en bona posició a en Francesc 'Estragón' Picollà per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego 'Cilantro' Velar de Zafreño amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

mendruguillos

Goles Goles

  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 37, en Jalal 'Maravilla' Al-Sa'fani del mendruguillos va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Isaac 'Capitán Araña' Inurrieta que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 1.
  • 153 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors de mendruguillos no defallien en cap moment. Producte d'això, en Isaac 'Capitán Araña' Inurrieta va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): Als 57 minuts de partit, Matthew 'Matías' Ngueukam de mendruguillos va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 61, quan Isaac 'Capitán Araña' Inurrieta va posar els visitants mendruguillos per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Fausto 'Toto' Totaro va entorpir al marcador d'en Beka 'Beckham' Maghadadze per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): mendruguillos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Florian 'Clavel' Teinturier va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.