Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dragon Ball (773694) - mandriles parmenses (490468) » 657656556: T62/R6

Copa 657656556 Información oficial sobre el partido 657656556 en Hattrick

18.03.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 6

Pinpins Alineación oficial del equipo 'Pinpins' en el partido 1 - 5 mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pinpins Alineación oficial del equipo 'Pinpins' en el partido 1 - 3 mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido
Tiene un resultado normal 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,0 % 0,5 % 90,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinpins

Goles Goles

  • 105 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Mark Żejmo va descol·locar totalment la defensa contrària i Mica Romo no va perdonar i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Noah Wrenko! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Mark Żejmo va estar a punt d'empatar per a Pinpins quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Raúl Genes va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, Mica Romo va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 290 Minuto 50 (Ocasión de falta): En Mica Romo va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Mica Romo de Pinpins va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iraklis Vernikos de Pinpins amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

mandriles parmenses

Goles Goles

  • 161 Minuto 9 (Gol por el centro): mandriles van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 9, quan Óscar Gris va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 139 Minuto 41 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Óscar Gris! Un inimaginable dribbling sobre Noah Wrenko va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 2 per a mandriles.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Luis Javier Iniesto va aprofitar un error defensiu al minut 72, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a mandriles.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Luis Javier Iniesto de mandriles l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 73 de partit.
  • 115 Minuto 79 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 79 minuts, Sheyh Mirzo va superar per velocitat Noah Wrenko per posar el 1 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): mandriles va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 29, quan Blagota Dedejić va quedar-se sol davant el porter Simo Valkamo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Fernando García de mandriles, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): mandriles quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sheyh Mirzo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.