Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BRB Nero II (1585935) - Groot Begijnhof (776900) » 657572150: T62/R5

Copa 657572150 Información oficial sobre el partido 657572150 en Hattrick

11.03.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 5

BRB Nero II Alineación oficial del equipo 'BRB Nero II' en el partido 1 - 0 Groot Begijnhof Alineación oficial del equipo 'Groot Begijnhof' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
BRB Nero II Alineación oficial del equipo 'BRB Nero II' en el partido 4 - 1 Groot Begijnhof Alineación oficial del equipo 'Groot Begijnhof' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,7 % 1,7 % 14,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BRB Nero II

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador Angelo Chiascione de Nero, després de 31 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Al minut 6, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Tommaso Radwan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Nero se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30, Simeó Soler arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Nero ho intentava per la dreta per mitjà de Simeó Soler, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 234 Minuto 52 (Ocasión de penalti): Al minut 52 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Samuli Päiväniemi, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Samuli Päiväniemi per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alberto Zavala va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Angelo Chiascione, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Angelo Chiascione de Nero va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en László Szenteczki de Nero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Groot Begijnhof

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El Begijnhof creava perill des de la dreta al minut 69, però en Dionisio Zarco, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ángel María Varas de Valdés desviant la pilota a servei de cantonada.