Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.B. Golden Dwarfs (991997) - Rayo Tetuano (1430774) » 657571802: T62/R5

Copa 657571802 Información oficial sobre el partido 657571802 en Hattrick

11.03.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 5

R.B. Golden Dwarfs Alineación oficial del equipo 'R.B. Golden Dwarfs' en el partido 0 - 3 abanto Alineación oficial del equipo 'abanto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.B. Golden Dwarfs Alineación oficial del equipo 'R.B. Golden Dwarfs' en el partido 0 - 4 abanto Alineación oficial del equipo 'abanto' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.B. Golden Dwarfs

abanto

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador de abanto Vallentin Holgård va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 32 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Christopher Denis va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 105 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Frank Gillis rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Adrian Agius, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 3 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Angel Milanov va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Christopher Denis va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 43 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Pope van der Wagen al minut 43.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Vallentin Holgård de abanto va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 57 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Frank Gillis, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 73 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. abanto va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): abanto quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Constantijn Dalenberg va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.