Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jogah FC (1577837) - Juventud Canario (438811) » 657571780: T62/R5

Copa 657571780 Información oficial sobre el partido 657571780 en Hattrick

11.03.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 5

Jogah FC Alineación oficial del equipo 'Jogah FC' en el partido 1 - 4 Juventud Canario Alineación oficial del equipo 'Juventud Canario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Jogah FC Alineación oficial del equipo 'Jogah FC' en el partido 2 - 3 Juventud Canario Alineación oficial del equipo 'Juventud Canario' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,6 % 72,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jogah FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, Claudio Angiulli es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Jogah va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Adin Bojadžić va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Avichay Wiesel.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Voranc Smrdej hauria d'haver estat gol al minut 43 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Jogah va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 47 que Avichay Wiesel no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Voranc Smrdej de Jogah va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Juventud Canario

Goles Goles

  • 107 Minuto 39 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Eloy Verdejo Rojas! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, Dimas Cabale va augmentar l'avantatge de Canario a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alexandre Valltondre va augmentar l'avantatge de Canario a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Marco Aurelio Arcones de Canario l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 64 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Canario va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gilberto Rivas va desviar el xut final de Geovanny Rodríguez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 206 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Guarino Alasia va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Todor Velkov va fer una magnífica centrada, però la rematada de Marian Tarnowski va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.