Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bichao (774631) - Pedo de vaca (1581497) » 657465824: T62/R4

Copa 657465824 Información oficial sobre el partido 657465824 en Hattrick

04.03.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 4

Bichao Alineación oficial del equipo 'Bichao' en el partido 3 - 2 Pedo de vaca Alineación oficial del equipo 'Pedo de vaca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bichao Alineación oficial del equipo 'Bichao' en el partido 4 - 1 Pedo de vaca Alineación oficial del equipo 'Pedo de vaca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bichao

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 els aficionats van embogir quan en Mangoba Letshwiti va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Bichao.
  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 22, Sava Kopzyuh va pentinar un córner cap al segon pal que Mangoba Letshwiti va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Bichao va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Diamantino Ferreira progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 28 quan Salvatore Galardo de Bichao gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Diamantino Ferreira una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Hassan Haddad Abu Dahab va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, Jaime Ubierna gairebé va marcar per a Bichao des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sava Kopzyuh de Bichao va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Hassan Haddad Abu Dahab al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dominik Gawluk va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Dominik Gawluk va rematar alt.

Pedo de vaca

Goles Goles

  • 163 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Peter Eade que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 153 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, Hristo Gavrilov va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Pedo en aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Amgad Nosseir es va comportar com un juvenil al minut 11 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Eugenio Novoa quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Miguel San Juan quasi aconsegueix empatar per Pedo al minut 80, però Enno Kallaste va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 260 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Jim Parry va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.