Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Riudebitlles (1337384) - Santfeliuenc FC (125336) » 657465730: T62/R4

Copa 657465730 Información oficial sobre el partido 657465730 en Hattrick

04.03.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 4

Cinco Jotas Alineación oficial del equipo 'Cinco Jotas' en el partido 2 - 1 Santfeliuenc FC Alineación oficial del equipo 'Santfeliuenc FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cinco Jotas Alineación oficial del equipo 'Cinco Jotas' en el partido 1 - 1 Santfeliuenc FC Alineación oficial del equipo 'Santfeliuenc FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,5 % 35,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cinco Jotas

Goles Goles

  • 186 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de 5J amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Ignacio Sánchez Ruiz, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Akbar Chatripour de 5J aconseguir un gol al minut 30 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de 5J va anar a parar a la dreta de l'atac on en Albino Carvalho, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): El 5J va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 66, però en Akbar Chatripour va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 79 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ignacio Sánchez Ruiz, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Santfeliuenc FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En José Alfredo 'Destructor' González va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ragnar 'The' Viking va fer al minut 8 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jeremias da Fonseca, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 263 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Vicent Lluís Terrada va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El Sanfe creava perill des de la dreta al minut 64, però en Francisco José Jiménez de Asín, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Vicent Lluís Terrada desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ragnar 'The' Viking quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Fermín 'Quebrantahuesos' Caruana de Sanfe va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.