Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pakelote FC (1582016) - Atlethic Club Ferrol (1580474) » 657465709: T62/R4

Copa 657465709 Información oficial sobre el partido 657465709 en Hattrick

04.03.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 4

Zaragoza champinos league Alineación oficial del equipo 'Zaragoza champinos league' en el partido 3 - 1 Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zaragoza champinos league Alineación oficial del equipo 'Zaragoza champinos league' en el partido 3 - 2 Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido
Tiene un resultado normal 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,0 % 6,1 % 20,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zaragoza champinos league

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Passats 15 minuts, Kasi Anotz, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. champinos es posava per davant!
  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): champinos prenia la batuta de l'encontre al minut 24, quan en Jaume Guarí va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Santiago Sanz del Prado va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Georgi Tzekov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Giovanni Battista Tericci va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Fresquet, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Miguel Tello de champinos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Atlethic Club Ferrol

Goles Goles

  • 161 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 en Ferriol Sors va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 33 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ferriol Sors va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Jaime Argüelles, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Atlethic va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Jorge Carpintero no va poder controlar.
  • 251 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Ignacio Osuna va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Josep Àngel Niubó.