Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Masters de la Pilota (123000) - Vecindario Ud (1591639) » 657465689: T62/R4

Copa 657465689 Información oficial sobre el partido 657465689 en Hattrick

04.03.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 4

Masters de la Pilota Alineación oficial del equipo 'Masters de la Pilota' en el partido 2 - 1 bes0s c f Alineación oficial del equipo 'bes0s c f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Masters de la Pilota Alineación oficial del equipo 'Masters de la Pilota' en el partido 2 - 0 bes0s c f Alineación oficial del equipo 'bes0s c f' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Masters de la Pilota

Goles Goles

  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Joseph Tambornino, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Masters se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 44.
  • 106 Minuto 109 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Florian Huber va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 109, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Masters, mentre ja celebrava el 2 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Masters va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Arnau Inclán va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sebas Gesa.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Florian Huber va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Masters se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Alfredo Bordás va estar a punt d'avançar els locals al minut 43 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Ignacio Fernández del Masters ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El jugador local Juan Alfredo Bordás per poc que no incrementa el marcador al minut 51. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sebas Gesa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juan Alfredo Bordás va estar a punt de sentenciar el partit al minut 68, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Arnau Inclán! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): Al minut 98, 苏 (Su) 淳荣 (Chunrong) arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): Al minut 103 es va veure una gran oportunitat per a Masters per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Florian Huber, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joseph Tambornino de Masters la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

bes0s c f

Goles Goles

  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Hennes Hamar arribés a peus de Ricardo Villodas, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a bes0s el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Sulo Mäyrä va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Julien Gorse va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Hennes Hamar va rebre molts aplaudiments. Al minut 38 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del bes0s sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Federico Manuel Alfano, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 44 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Vaggos Keratakis va fer una jugada per la banda esquerra, però Julien Gorse va aturar el seu xut.
  • 286 Minuto 107 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 107, un contraatac del bes0s no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Abdessabour Madini perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sulo Mäyrä es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Albà Bohera de bes0s va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.