Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villa de Grado (123726) - Pitufos Makineros (1430739) » 657465530: T62/R4

Copa 657465530 Información oficial sobre el partido 657465530 en Hattrick

04.03.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 4

Villa de Grado Alineación oficial del equipo 'Villa de Grado' en el partido 3 - 6 Pitufos Makineros Alineación oficial del equipo 'Pitufos Makineros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Villa de Grado Alineación oficial del equipo 'Villa de Grado' en el partido 3 - 0 Pitufos Makineros Alineación oficial del equipo 'Pitufos Makineros' en el partido
Tiene un resultado normal 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villa de Grado

Goles Goles

  • 101 Minuto 35 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Simon-Pierre Robichaud trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Grado va reduir el marcador al minut 76 a 2 - 3 quan Ríkharður Bergsson va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 89 de partit i el marcador es posà 3 - 6 quan en Carlos Vergassola, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Grado a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Jon Xabier Mezkiritz va estar a punt de marcar al minut 21 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Simon-Pierre Robichaud va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 216 Minuto 66 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Manuel Dick va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Ali Asiyo, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Ali Asiyo va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 79 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Simon-Pierre Robichaud no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Simon-Pierre Robichaud va disposar d'una bona oportunitat al minut 83, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Pitufos Makineros

Goles Goles

  • 135 Minuto 19 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Theo Rettig va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Nils Kipfelsberger va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Makineros van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Matthies Moelzer va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Theo Rettig de Makineros l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 79 de partit.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): En František Rybáček va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 5. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 84 (Gol de contra por el centro): El Makineros era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Reginald Caudle va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 6 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Makineros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Theo Rettig, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.