Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ximixangas FC (313594) - MagicSmiley (799049) » 657465526: T62/R4

Copa 657465526 Información oficial sobre el partido 657465526 en Hattrick

04.03.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 4

Sporting Boecillo Alineación oficial del equipo 'Sporting Boecillo' en el partido 1 - 5 countrylove united Alineación oficial del equipo 'countrylove united' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting Boecillo Alineación oficial del equipo 'Sporting Boecillo' en el partido 1 - 3 countrylove united Alineación oficial del equipo 'countrylove united' en el partido
Tiene un resultado normal 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Boecillo

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 6 gràcies a la jugada de Junior Cottignie, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Ramón de Blas no oblidarà el que li va passar durant el minut 74. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Felice Biffi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

countrylove united

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Gazmir Beqiri, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 21.
  • 108 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Latif Al-Jahrami encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Frederico Martinho només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 2.
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 54, 姜 (Jiang) 超勇 (Chaoyong) va pentinar un córner cap al segon pal que Gazmir Beqiri va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 3.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Arvid Wellerdieck de countrylove va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Gazmir Beqiri va augmentar l'avantatge de countrylove a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Arvid Wellerdieck va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Matías Oscar Sbíroli, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, 姜 (Jiang) 超勇 (Chaoyong) quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): countrylove quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Frederico Martinho va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Ireneusz Wietecha quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Matías Oscar Sbíroli, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Ireneusz Wietecha de countrylove va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.