Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Drinkteam_Corp (799607) - Captain Meteor (1414838) » 657465406: T62/R4

Copa 657465406 Información oficial sobre el partido 657465406 en Hattrick

04.03.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 4

Drinkteam_Corp Alineación oficial del equipo 'Drinkteam_Corp' en el partido 3 - 2 Captain Meteor Alineación oficial del equipo 'Captain Meteor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Drinkteam_Corp Alineación oficial del equipo 'Drinkteam_Corp' en el partido 2 - 0 Captain Meteor Alineación oficial del equipo 'Captain Meteor' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drinkteam_Corp

Goles Goles

  • 112 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 del partit, el jugador Edu Romans de Drinkteam_Corp va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Hans-Martin Casalini va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Drinkteam_Corp empatava el partit, 2 a 2, al minut 76.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Antonio César Arechavaleta, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Drinkteam_Corp se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Maroš Vatral va estar a punt de marcar al minut 72 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Antonio César Arechavaleta del Drinkteam_Corp ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Ferdi Akça, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Maroš Vatral de Drinkteam_Corp es va guanyar la targeta groga merescudament.

Captain Meteor

Goles Goles

  • 186 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Captain va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Antônio Inácio Lucena rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 11.
  • 106 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Iliya Devendzhiev va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 29, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Captain, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Captain van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Iliya Devendzhiev va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Captain van sortir al contraatac amb encert al minut 40, però Fernando Desgurra no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Captain, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Janosch Dinger va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iliya Devendzhiev de Captain la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.