Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chufli Chuflín (1579585) - F.C.Peña los mininas (1581206) » 657465231: T62/R4

Copa 657465231 Información oficial sobre el partido 657465231 en Hattrick

04.03.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 4

Canarissa Alineación oficial del equipo 'Canarissa' en el partido 3 - 5 F.C.Peña los mininas Alineación oficial del equipo 'F.C.Peña los mininas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Canarissa Alineación oficial del equipo 'Canarissa' en el partido 2 - 1 F.C.Peña los mininas Alineación oficial del equipo 'F.C.Peña los mininas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,8 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canarissa

Goles Goles

  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en 曹 (Cao) 福旺 (Fuwang), que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Dessie Whitney haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Canarissa al minut 9.
  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 16 minuts, en 曹 (Cao) 福旺 (Fuwang) no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Michael Treytnar va estar a punt d'empatar per a Canarissa quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Stefan Van Cleemputte va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El Canarissa va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Quek Lai Kok la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Sifiye Make va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 75, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 86 per blocar una centrada d'en Sifiye Make va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Canarissa.
  • 220 Minuto 102 (Ocasión de falta): Amb 102 minuts disputats, Quek Lai Kok gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Stefan Van Cleemputte va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 107 (Ocasión por el centro): En Kolonas Stancikas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Canarissa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sifiye Make de Canarissa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Kolonas Stancikas de Canarissa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Quek Lai Kok, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Stefan Van Cleemputte va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Canarissa i 1 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Sifiye Make anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Canarissa.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Gilberto Jaramillo va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Canarissa a la tanda de penals: 3 - 3!
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Giuseppe Frizzera xutant per a Canarissa va fer anar la pilota just on la volia, però Stefan Van Cleemputte, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

F.C.Peña los mininas

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Yiftach Haramati quedar desmarcat i marcar per a F.C.P.M al minut 2. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, el F.C.P.M va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Shlomo Margalit s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Shlomo Margalit al minut 58, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cristiano Inferrera de F.C.P.M va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Cristiano Inferrera de F.C.P.M per doble groga al minut 70.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de F.C.P.M Hudson Arruda no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gilberto Jaramillo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de F.C.P.M, Shlomo Margalit, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Yiftach Haramati de F.C.P.M és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 4.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Freddy Janot de F.C.P.M va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 5 al marcador.