Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Leite da casa (1416926) - Viking Wolves (1460280) » 657465146: T62/R4

Copa 657465146 Información oficial sobre el partido 657465146 en Hattrick

04.03.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 4

Leite da casa Alineación oficial del equipo 'Leite da casa' en el partido 4 - 3 Terrassa Vikings Alineación oficial del equipo 'Terrassa Vikings' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Leite da casa Alineación oficial del equipo 'Leite da casa' en el partido 0 - 2 Terrassa Vikings Alineación oficial del equipo 'Terrassa Vikings' en el partido
Tiene mucha potra 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leite da casa

Goles Goles

  • 101 Minuto 31 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Hennes Halasek, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Leite.
  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Santi Bertran de Leite va aconseguir igualar el partit al minut 33, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): Safa Kaptan va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Leite i marcant el 3 - 3.
  • 122 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a 符 (Fu) 偌圣 (Ruosheng) de Leite aconseguir un gol al minut 98 que posava per davant els locals: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Leite va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Safa Kaptan en un 1 contra 1 amb el porter Brandomil Pardiñas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Vasiliy Demidenkov de Leite va intentar batre la porteria rival al minut 70 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 236 Minuto 104 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Roberto Rojas Casas es va comportar com un juvenil al minut 104 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Terrassa Vikings

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Vikings va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 16. Camilo Garzón va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 26 de partit va donar a Vikings l'avantatge per 0 - 2. Àngel Passada en va ser l'anotador.
  • 173 Minuto 62 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 62, quan Ignacio Lobatón va posar els visitants Vikings per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 15 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Javier Novo per la seva rapidesa. Al minut 15 va intentar marxar per velocitat d'en Ronan Crivitz, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 225 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Ignacio Gordejuela va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, Enric Bonell quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Àngel Passada. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Adrián Vilela va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Asier Mikea, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 273 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): Asier Mikea va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Adrián Vilela, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 107 (Ocasión por el centro): Enric Bonell quasi aconsegueix empatar per Vikings al minut 107, però Adrián Vilela va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Rojas Casas de Vikings la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.