Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Furonazo FC (1582482) - estrostes f. c. (796173) » 657319203: T62/R3

Copa 657319203 Información oficial sobre el partido 657319203 en Hattrick

26.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 3

Furonazo FC Alineación oficial del equipo 'Furonazo FC' en el partido 10 - 9 estrostes f. c. Alineación oficial del equipo 'estrostes f. c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Furonazo FC Alineación oficial del equipo 'Furonazo FC' en el partido 3 - 2 estrostes f. c. Alineación oficial del equipo 'estrostes f. c.' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,6 % 14,5 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Furonazo FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Kosmas Kidoniatis ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Furonazo es posava per davant 1 a 0.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els jugadors del Furonazo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 87, deixant Kosmas Kidoniatis en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 111 Minuto 102 (Gol por el centro): Al minut 102, Tommy Leeuwenburgh va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ketta Ahnich va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Furonazo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ketta Ahnich va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Batu Qulan.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51, Joaquín Barragán arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): El Furonazo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ketta Ahnich la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Furonazo, Maurizio Vannucci, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Joan Marc Iborra de Furonazo és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Manuel Vandyck anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a Furonazo.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Furonazo, Joaquín Barragán, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Furonazo Ketta Ahnich no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Batu Qulan es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 8 - 7.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Tommy Leeuwenburgh anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 9 - 8 per a Furonazo.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Furonazo 匡宏 (Masahiro) 吉武 (Yoshitake) no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Batu Qulan es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 10 - 9.

estrostes f. c.

Goles Goles

  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 85. L'anotador per estrostes va ser Christoffer Kukkasmäki, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 86, el estrostes va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gareth Butt, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 172 Minuto 100 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Henk Jan Koopmanschap quedar desmarcat i marcar per a estrostes al minut 100. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alfredo Ducco ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Florian Maier va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Florian Maier va fer una magnífica centrada, però la rematada de Baka Mino va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de estrostes Christoffer Kukkasmäki no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Yannick Marting es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Batu Qulan va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Baka Mino de estrostes, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Yannick Marting en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 6.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de estrostes, Gareth Butt, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 7 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Egil Frisgaard de estrostes, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Yannick Marting en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 8.
  • 055 Minuto 132 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Florian Maier de estrostes va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 9 - 9.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Angel Tomov, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Yannick Marting va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de estrostes i 10 - 9 al marcador.