Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miquel Drac Blau MMP (779364) - Ford probe F.C. (124780) » 657318950: T62/R3

Copa 657318950 Información oficial sobre el partido 657318950 en Hattrick

26.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 3

Miquel Drac Blau MMP Alineación oficial del equipo 'Miquel Drac Blau MMP' en el partido 3 - 2 Ford probe F.C. Alineación oficial del equipo 'Ford probe F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Miquel Drac Blau MMP Alineación oficial del equipo 'Miquel Drac Blau MMP' en el partido 3 - 1 Ford probe F.C. Alineación oficial del equipo 'Ford probe F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miquel Drac Blau MMP

Goles Goles

  • 101 Minuto 41 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Raúl Merino Pérez trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 190 Minuto 69 (Gol de falta): Al 69 minuts, El Miquel va fer el 2-2. En Raúl Merino Pérez va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Raúl Merino Pérez va donar a Miquel un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Muamer Zlobec quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Oleg Gimpel va estar a punt d'acabar en gol al minut 75, però el porter visitant Alejandro Real Godó va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Muamer Zlobec de Miquel amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Ford probe F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 18, quan Ander Nogorta va posar els visitants probe per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Olmo Valladares de probe va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 37. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, el probe va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Luis Antonio Traller s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giuseppe Zammarian de probe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Al minut 31 en Ander Nogorta va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.