Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MisgenoS (1461096) - MLP (1458283) » 657318448: T62/R3

Copa 657318448 Información oficial sobre el partido 657318448 en Hattrick

26.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 3

The fucking Peaky Blinders Alineación oficial del equipo 'The fucking Peaky Blinders' en el partido 2 - 3 MLP Alineación oficial del equipo 'MLP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The fucking Peaky Blinders Alineación oficial del equipo 'The fucking Peaky Blinders' en el partido 1 - 1 MLP Alineación oficial del equipo 'MLP' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,4 % 39,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The fucking Peaky Blinders

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Damiën Macor s'emportà una gran ovació del públic local al minut 34, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Blinders s'avançava al marcador al minut 39, després d'un rebot que va caçar en Fernando de la Orden Ibáñez per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Emilio Pampamallco, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dennis Grützmacher de Blinders es va emportar una amonestació al minut 7 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Petar Mishev de Blinders amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Petar Mishev va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

MLP

Goles Goles

  • 140 Minuto 4 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el MLP va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Nacho Guardiola aconseguint el 0 - 1.
  • 163 Minuto 90 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 90 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Juan Goiburu.
  • 119 Minuto 109 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Nacho Guardiola sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Gerardo Paz Fajardo que, efectivament, va fer pujar el 2 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Raúl Salvatierra al minut 31, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 38, quan en Petronilo Rivero Figueroa va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Nacho Guardiola va encarar al porter al 59, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 Petronilo Rivero Figueroa va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Fabian Kocher va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.