Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cap de Ruc CF (1337495) - ZUMACAS CF (1602262) » 657318041: T62/R3

Copa 657318041 Información oficial sobre el partido 657318041 en Hattrick

26.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 3

Cap de Ruc CF Alineación oficial del equipo 'Cap de Ruc CF' en el partido 3 - 4 ZUMACAS CF Alineación oficial del equipo 'ZUMACAS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cap de Ruc CF Alineación oficial del equipo 'Cap de Ruc CF' en el partido 1 - 2 ZUMACAS CF Alineación oficial del equipo 'ZUMACAS CF' en el partido
Tiene suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,9 % 5,0 % 75,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cap de Ruc CF

Goles Goles

  • 106 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Andrzej Matuszczyk va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 3, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Cap, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Esteban Madera, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Cap se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 35.
  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Cap prenia la batuta de l'encontre al minut 56, quan en Lucio Iravedra va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 15 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Seguís Tornos va marxar de Darawan Mêrdîn en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Cap van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Cap va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Timur Martı ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 286 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 82, el Cap estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Dorin Vaşarhelean va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Andrzej Matuszczyk es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

ZUMACAS CF

Goles Goles

  • 163 Minuto 14 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 14. L'anotador per ZUMACAS va ser Noelio Valcárcel, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Noelio Valcárcel va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 39.
  • 162 Minuto 68 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 68, quan Miguel Boj va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Passats 85 minuts de partit, ZUMACAS es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Jesús Benlloch es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Nano da Enciñeira va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Brice Patten, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 216 Minuto 67 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Nano da Enciñeira va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 67, i va passar la pilota a Noelio Valcárcel, però aquest no va encertar a marcar.