Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Onlyouth (123489) - Atletico Legendario (1459500) » 657317904: T62/R3

Copa 657317904 Información oficial sobre el partido 657317904 en Hattrick

26.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 3

U.P. Segureña Alineación oficial del equipo 'U.P. Segureña' en el partido 2 - 3 Atletico Legendario Alineación oficial del equipo 'Atletico Legendario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
U.P. Segureña Alineación oficial del equipo 'U.P. Segureña' en el partido 1 - 4 Atletico Legendario Alineación oficial del equipo 'Atletico Legendario' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.P. Segureña

Goles Goles

  • 103 Minuto 70 (Gol por la derecha): Segureña no perdien la fe, i al minut 70 del partit, Rubén Cegastia va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Juan Queipo, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Segureña.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Segureña va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tymoteusz Osyda ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 202 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al 30, Rubén Cegastia hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Angelo Turrin. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Segureña va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Juan Queipo va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Angelo Turrin va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Queipo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Atletico Legendario

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 13, Patrici Ortells va pentinar un córner cap al segon pal que Vicente Paulo Marques va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 183 Minuto 14 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 14, Legendario va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Frans Huusko.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al 57 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Legendario augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Torsten Liehr es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, el Legendario va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Dariusz Koloch s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dariusz Koloch de Legendario va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Dariusz Koloch se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.