Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Recambios Colón (802098) - Mulaspeideiras F.C. (992249) » 657317569: T62/R3

Copa 657317569 Información oficial sobre el partido 657317569 en Hattrick

26.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 3

Recambios Colón Alineación oficial del equipo 'Recambios Colón' en el partido 1 - 3 Mulaspeideiras F.C. Alineación oficial del equipo 'Mulaspeideiras F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Recambios Colón Alineación oficial del equipo 'Recambios Colón' en el partido 3 - 1 Mulaspeideiras F.C. Alineación oficial del equipo 'Mulaspeideiras F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,6 % 1,5 % 14,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recambios Colón

Goles Goles

  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Recambios aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Enrique Vilches va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Després de 4 minuts, Enrique Noreña va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Felipe Muñiz Soberano va estar a punt de marcar al minut 15 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Iker Janditegi va estar a punt d'empatar per a Recambios quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Luca Mingolla va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Raúl Ludeña hauria d'haver estat gol al minut 65 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 223 Minuto 108 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Felipe Muñiz Soberano va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): Recambios va estar a punt de posar-se per davant al minut 111 però Felipe Muñiz Soberano va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miqael Isahakyan.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Kourosh Kharshotor de Recambios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Recambios, Felipe Muñiz Soberano, col·locà la pilota just a les mans d'en Luca Mingolla. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Amadeu Amengual va xutar fora per a Recambios, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Enrique Noreña xutant per a Recambios va fer anar la pilota just on la volia, però Luca Mingolla, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Recambios Josep Vellvehí, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Luca Mingolla. El marcador continuava 1 - 3.

Mulaspeideiras F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Patricio Buxía va posar els visitants Mulaspeideiras per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Juan Zallas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 237 Minuto 106 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 温 (Wen) 恒才 (Hengcai) estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Juan Zallas, als 106 minuts, va fallar per ben poc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Benjamin Hochwild de Mulaspeideiras, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Adam Beuchat en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Mulaspeideiras Luca Mingolla no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Adam Beuchat es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Mulaspeideiras 温 (Wen) 恒才 (Hengcai) va intentar enganyar Adam Beuchat amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 3.