Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALBABP (1419159) - fc burnilo (490148) » 657156498: T62/R2

Copa 657156498 Información oficial sobre el partido 657156498 en Hattrick

19.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 2

C.D. Mateo 2017 Alineación oficial del equipo 'C.D. Mateo 2017' en el partido 4 - 2 fc burnilo Alineación oficial del equipo 'fc burnilo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D. Mateo 2017 Alineación oficial del equipo 'C.D. Mateo 2017' en el partido 3 - 2 fc burnilo Alineación oficial del equipo 'fc burnilo' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,9 % 15,1 % 25,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Mateo 2017

Goles Goles

  • 110 Minuto 106 (Gol de falta): Asclepiodoto Vicente Fernández va aconseguir l'empat per a Mateo mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Mateo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Luis Costa va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Asclepiodoto Vicente Fernández va estar a punt d'avançar els locals al minut 42 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44, Asclepiodoto Vicente Fernández arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 es va veure una gran oportunitat per a Mateo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Semen Korobitsin, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 73 per blocar una centrada d'en Asclepiodoto Vicente Fernández va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Mateo.
  • 213 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): El Mateo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Arne Godau la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Martín Palmas Miranda de Mateo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Arne Godau, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Fabian Ascheraden va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Mateo i 1 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Vsevolod Baibakov xutant per a Mateo va fer anar la pilota just on la volia, però Fabian Ascheraden, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Asclepiodoto Vicente Fernández de Mateo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fabian Ascheraden en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Mateo Jorge Arrufat no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fabian Ascheraden es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Mateo, Luis Costa, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 2 al marcador.

fc burnilo

Goles Goles

  • 172 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Passats 102 minuts de partit, burnilo es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Alejandro Bertran es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Inácio Marinho de burnilo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 43, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jakub Horodyński va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Inácio Marinho va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Jakub Horodyński va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del burnilo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Daniel Gabilondo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alexandre Bilbeny.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Elazar Vera Cordero de burnilo anava molt fort i col·locat però Vsevolod Baibakov no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Alexandre Bilbeny va xutar fora per a burnilo, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Alejandro Bertran anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a burnilo.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de burnilo Antti Kaltti, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Vsevolod Baibakov. El marcador continuava 3 - 2.