Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Romerito All Stars (994179) - Karacoolos (1581031) » 657156220: T62/R2

Copa 657156220 Información oficial sobre el partido 657156220 en Hattrick

19.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 2

Romerito All Stars Alineación oficial del equipo 'Romerito All Stars' en el partido 6 - 1 Olvera Balompié Alineación oficial del equipo 'Olvera Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Romerito All Stars Alineación oficial del equipo 'Romerito All Stars' en el partido 4 - 0 Olvera Balompié Alineación oficial del equipo 'Olvera Balompié' en el partido
Tiene suerte 4.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Romerito All Stars

Goles Goles

  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Romerito va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 42 Samuel Quintanilla va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Bogusław Bączkiewicz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 135 Minuto 44 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Samuel Quintanilla de Romerito va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 3 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bogusław Bączkiewicz va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Romerito pel centre va donar un gran resultat: el gol de Samuel Quintanilla va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Romerito va augmentar la diferència quan Bogusław Bączkiewicz no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Romerito va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Bogusław Bączkiewicz en un 1 contra 1 amb el porter Jonathan Elmer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Romerito per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 18, quan José Luis Montalvo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Samuel Quintanilla gairebé va marcar per a Romerito des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Richi Röthig va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, José Luis Montalvo de Romerito va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Samuel Quintanilla de Romerito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Olvera Balompié

Goles Goles

  • 153 Minuto 90 (Gol por la derecha): Balompié van aconseguir el 6 - 1 que retallava diferències al minut 90 quan Marko Hildenbrand sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Horst Wiedmann de Balompié va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.