Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bablanc (308774) - htmaniacos (989593) » 657156106: T62/R2

Copa 657156106 Información oficial sobre el partido 657156106 en Hattrick

19.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 2

Bablanc Alineación oficial del equipo 'Bablanc' en el partido 4 - 1 htmaniacos Alineación oficial del equipo 'htmaniacos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bablanc Alineación oficial del equipo 'Bablanc' en el partido 1 - 1 htmaniacos Alineación oficial del equipo 'htmaniacos' en el partido
Tiene bastante suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,0 % 22,6 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bablanc

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 17 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Boyko Kalaydzhiev. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 140 Minuto 23 (Gol de contra de falta): Bablanc va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Boyko Kalaydzhiev la va transformar en el 2 - 0.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Tyler Scott va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 140 Minuto 31 (Gol de contra de falta): El contraatac de Bablanc va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Boyko Kalaydzhiev va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 4 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Romano Mandolini va estar a punt de sentenciar el partit al minut 34, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Felipe Gorrochategui una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Bernhard Bickenbach va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): Al minut 69 en Romano Mandolini va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tonino Losi de Bablanc va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

htmaniacos

Goles Goles

  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Nayef Al-Binali estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jesús Iliberri va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 1 al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Nayef Al-Binali va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 252 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): htmaniacos va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 30 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 216 Minuto 59 (Ocasión evento especial rápido + pase): Toni Chocopino va marxar per velocitat al minut 59 i va fer una passada de la mort a Nayef Al-Binali, però aquest va fallar.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Enrique Fornellos la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de htmaniacos havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.