Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Obebo Efesé (1434498) - MendiLovers Fútbol Club (434919) » 657155030: T62/R2

Copa 657155030 Información oficial sobre el partido 657155030 en Hattrick

19.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 2

Obebo Efesé Alineación oficial del equipo 'Obebo Efesé' en el partido 0 - 2 Sampaoli F.C. Alineación oficial del equipo 'Sampaoli F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Obebo Efesé Alineación oficial del equipo 'Obebo Efesé' en el partido 2 - 0 Sampaoli F.C. Alineación oficial del equipo 'Sampaoli F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Obebo Efesé

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 35 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Obebo va deixar en bona posició a en Fabio Griffini per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 36 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en David Pinedo ja els havia advertit que el porter contrari, en Mauro Higuera, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sampaoli. La jugada d'estratègia del Obebo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Aleksander Czupryn va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Luka Coleman de Obebo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aleksander Czupryn de Obebo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sampaoli F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Salvador Moratal es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 115 Minuto 27 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Dan Hristea de Sampaoli va fer un bon esprint per escapar-se de Marcin Chochoł i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Sampaoli van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 37, però el xut de Kraig Tucker des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Dan Hristea quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José Antonio Chávez, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Paco Casajús de Sampaoli va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.