Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elasticidad FC (1431349) - Escolapios SAD (1602047) » 657154893: T62/R2

Copa 657154893 Información oficial sobre el partido 657154893 en Hattrick

19.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 2

Elasticidad FC Alineación oficial del equipo 'Elasticidad FC' en el partido 2 - 3 Escolapios SAD Alineación oficial del equipo 'Escolapios SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Elasticidad FC Alineación oficial del equipo 'Elasticidad FC' en el partido 2 - 0 Escolapios SAD Alineación oficial del equipo 'Escolapios SAD' en el partido
Tiene un resultado normal 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elasticidad FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 9 (Gol por el centro): Alejandro Inchausti s'emportà una gran ovació del públic local al minut 9, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Passat el minut 76 de joc, Marceli Ochędzan facilitava les coses al Elasticidad amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Jitse Cordonnier del Elasticidad ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 289 Minuto 20 (Ocasión evento especial): Manolo Merino va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 20, però no s'esperava que en Gerçek Ersoy, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 289 Minuto 34 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Manolo Merino per la seva rapidesa. Al minut 34 va intentar marxar per velocitat d'en Gerçek Ersoy, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alejandro Llompart va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jitse Cordonnier hauria d'haver estat gol al minut 66 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 73 minuts, en Jitse Cordonnier no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marian Viţega de Elasticidad va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Escolapios SAD

Goles Goles

  • 143 Minuto 7 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ronnie Duffy de Escolapios es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): En Jesús Alarcón va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): En Emanuel Gipoulou donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 82 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Escolapios va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Metin Doğuhan, però el porter rival va fer una gran aturada.