Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Keysers FC (491825) - Millonarios de Villalba (1370659) » 657154717: T62/R2

Copa 657154717 Información oficial sobre el partido 657154717 en Hattrick

19.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 2

Keysers FC Alineación oficial del equipo 'Keysers FC' en el partido 2 - 4 C.A. Racing de Bimbeada Alineación oficial del equipo 'C.A. Racing de Bimbeada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Keysers FC Alineación oficial del equipo 'Keysers FC' en el partido 0 - 2 C.A. Racing de Bimbeada Alineación oficial del equipo 'C.A. Racing de Bimbeada' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Keysers FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 51 (Gol de contra por la izquierda): Sidónio Catarro va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 4 per a Keysers.
  • 141 Minuto 60 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Keysers van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 4 mitjançant en Ralf Walde.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, 裴 (Pei) 文佑 (Wenyou) va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Rolando Iturrizaga va disposar d'una bona oportunitat al minut 79, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 裴 (Pei) 文佑 (Wenyou).

C.A. Racing de Bimbeada

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Rafael Cendra estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Dani Torné va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 2.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, un xut de Dani Torné des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 40 de partit va donar a Bimbeada l'avantatge per 0 - 3. Stanisław Arbaczewski en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): David Turu va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 de partit, Gregori Escorsa va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 235 Minuto 56 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Dani Torné de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Dani Torné. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marcel González-Grano de Oro després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Stefano Lis va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Cendra de Bimbeada es va guanyar la targeta groga merescudament.