Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión Penosa (1418801) - -WILCO- (489796) » 657154576: T62/R2

Copa 657154576 Información oficial sobre el partido 657154576 en Hattrick

19.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 2

Atlètic Sabadell Alineación oficial del equipo 'Atlètic Sabadell' en el partido 3 - 2 -WILCO- Alineación oficial del equipo '-WILCO-' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Sabadell Alineación oficial del equipo 'Atlètic Sabadell' en el partido 2 - 0 -WILCO- Alineación oficial del equipo '-WILCO-' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Sabadell

Goles Goles

  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Vicente Vila va treure un córner llarg cap al segon pal que en Humberto Soares, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 112 Minuto 88 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Marc Montrabeta va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 88.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Sabadell va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 89 Íñigo López Losada va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gonzalo Granolles de Sabadell va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Gonzalo Granolles una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Jesús Giner va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Sabadell per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 47, quan Gonzalo Granolles va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marc Montrabeta va estar a punt d'avançar els locals al minut 87 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Marc Montrabeta de Sabadell va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

-WILCO-

Goles Goles

  • 140 Minuto 43 (Gol de contra de falta): El porter de -WILCO- va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Juan Ramos va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 142 Minuto 88 (Gol de contra por la izquierda): Juan Ramos va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de -WILCO- i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): -WILCO- van sortir al contraatac al minut 39, però Iván Veintimilla va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Montero Vargas de -WILCO- va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.