Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Blanquiazul C.F. (1588650) - Athletic Empordà (1416178) » 657154085: T62/R2

Copa 657154085 Información oficial sobre el partido 657154085 en Hattrick

19.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 2

Atletico Blanquiazul C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico Blanquiazul C.F.' en el partido 1 - 4 Athletic Empordà Alineación oficial del equipo 'Athletic Empordà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Blanquiazul C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico Blanquiazul C.F.' en el partido 3 - 0 Athletic Empordà Alineación oficial del equipo 'Athletic Empordà' en el partido
Tiene mala suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Blanquiazul C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Naser Esfahani va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Daniel Carretero del Blanquiazul ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Richard Blohm-Voss va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Blanquiazul.
  • 220 Minuto 41 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 41 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Daniel Carretero va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 205 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Naser Esfahani era fer passades de llarga distància. Al minut 44 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Richard Blohm-Voss però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després de 44 minuts, Richard Blohm-Voss va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El Blanquiazul va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Jonathan Gomez la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Nils Borcard de Blanquiazul va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 63, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Naser Esfahani de Blanquiazul va intentar batre la porteria rival al minut 75 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Bojan Vicko va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Blanquiazul se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nils-Göran Hansson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 105 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Daniel Carretero va estar a punt d'acabar en gol al minut 105, però el porter visitant Pedro Torrente va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Trond Hagen va xutar fora per a Blanquiazul, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Blanquiazul, Nils-Göran Hansson, col·locà la pilota just a les mans d'en Pedro Torrente. El marcador: 1 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Blanquiazul Naser Esfahani, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Pedro Torrente. El marcador continuava 1 - 3.

Athletic Empordà

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Asier García de la Lama que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Athletic.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Asier García de la Lama de Athletic, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 83, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 113 (Ocasión por la izquierda): Raúl Riveros, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 113 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Federico Villa de Athletic es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 114, Raúl Riveros de Athletic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Valentin Stoyanov va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Athletic, Matteo Tiscione, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Athletic Pedro Torrente no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mario Bruno Arena es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 4.