Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gallienero (49269) - Atlètic Montserratí (309899) » 657152980: T62/R2

Copa 657152980 Información oficial sobre el partido 657152980 en Hattrick

19.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 2

gallienero Alineación oficial del equipo 'gallienero' en el partido 6 - 4 Atlètic Montserratí Alineación oficial del equipo 'Atlètic Montserratí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
gallienero Alineación oficial del equipo 'gallienero' en el partido 2 - 2 Atlètic Montserratí Alineación oficial del equipo 'Atlètic Montserratí' en el partido
Tiene mucha potra 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,6 % 37,3 % 32,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gallienero

Goles Goles

  • 115 Minuto 14 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 14 minuts, Jaume Sagristà va superar per velocitat Muhammet Tevfik Ağırtaş per posar el 1 - 0 al marcador.
  • 103 Minuto 60 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Jaume Sagristà va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.
  • 103 Minuto 87 (Gol por la derecha): gallienero no perdien la fe, i al minut 87 del partit, Nabor Dalana va marcar el 3 - 4 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 111 Minuto 90 (Gol por el centro): Passat el minut 90 de joc, Jaume Sagristà facilitava les coses al gallienero amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 4.
  • 121 Minuto 101 (Gol por el centro): gallienero va aconseguir el 5 - 4 que desfeia l'empat quan al minut 101 Nabor Dalana va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 104 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de gallienero pel centre va donar un gran resultat: el gol de Enrique Volante va posar el 6 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 28 en Enrique Volante ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Jaume Sagristà el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Jaume Sagristà, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Pau Puyol no oblidarà el que li va passar durant el minut 84. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Atlètic Montserratí

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Montserratí van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Vali Mureşan va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Henning Sitterswald que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Montserratí.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Henning Sitterswald de Montserratí l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 47 de partit.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Olivér Mata va augmentar l'avantatge de Montserratí a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Henning Sitterswald va fer una jugada per la banda esquerra, però Sergio Pinilla va aturar el seu xut.
  • 271 Minuto 98 (Ocasión por el centro): Montserratí va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 98, quan József Pigó va quedar-se sol davant el porter Sergio Pinilla, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maurizio Bidoia de Montserratí la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 92 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Maurizio Bidoia se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.