Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ermua Cojos F.C (1418393) - PirineusOcc (118451) » 657152885: T62/R2

Copa 657152885 Información oficial sobre el partido 657152885 en Hattrick

19.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 2

Ermua Cojos F.C Alineación oficial del equipo 'Ermua Cojos F.C' en el partido 4 - 5 PirineusOcc Alineación oficial del equipo 'PirineusOcc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ermua Cojos F.C Alineación oficial del equipo 'Ermua Cojos F.C' en el partido 2 - 1 PirineusOcc Alineación oficial del equipo 'PirineusOcc' en el partido
Tiene suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,2 % 10,4 % 23,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ermua Cojos F.C

Goles Goles

  • 114 Minuto 16 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 16. Fidel Hita, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Prokhor Smychkov, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ermua va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sergio Victorio, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Ermua per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 79, quan Fidel Hita va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en David De Haro! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 97 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fidel Hita va estar a punt d'acabar en gol al minut 97, però el porter visitant Patrício Pontes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 106 (Ocasión por el centro): En Klas-Kristian Oskarsson va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ermua se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): Al minut 110, Fidel Hita arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julián Velasco Manrique de Ermua la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Fidel Hita anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Ermua.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): David De Haro de Ermua va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Prokhor Smychkov va xutar fora per a Ermua, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Ermua, Thorwald Öhgren, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 057 Minuto 129 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Haize Zarandia de Ermua va superar Patrício Pontes, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 4 - 4.

PirineusOcc

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del PirineusOcc van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Christophe Pécout va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Sergey Pavlyuk va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 6, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Alexander Lauerer quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de PirineusOcc Axel Hinrich Danzer no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Víctor Alacid es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Sergey Pavlyuk va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Patrício Pontes va clavar el 2 - 4 per a PirineusOcc amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de PirineusOcc Alexander Lauerer, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Víctor Alacid. El marcador continuava 3 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Ciro Bonavolontà de PirineusOcc, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Víctor Alacid en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.