Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

@-Barcelona-@ (794400) - AD Pétrola (1433709) » 657152219: T62/R2

Copa 657152219 Información oficial sobre el partido 657152219 en Hattrick

19.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 2

CDF La Robla Alineación oficial del equipo 'CDF La Robla' en el partido 5 - 4 labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CDF La Robla Alineación oficial del equipo 'CDF La Robla' en el partido 2 - 0 labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido
Tiene bastante suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CDF La Robla

Goles Goles

  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Robla una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Saúl Mar Bravo, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 66.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Aboubakar Biyik va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Víctor Jiménez Umbral va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Luis Alejandro Veron quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Sami-Petteri Tilli va estar a punt de marcar al minut 57 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Viden Dayski va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Sami-Petteri Tilli rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Aboubakar Biyik va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Robla se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sami-Petteri Tilli! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 95 (Ocasión por el centro): En Viden Dayski del Robla ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Delf Jarmerstedt anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Robla.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Robla Tambo Ereng no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Nacho Castelltelsor es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Senan Clancy de Robla anava molt fort i col·locat però Nacho Castelltelsor no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Jürgen Polder va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Robla, Saúl Mar Bravo, col·locà la pilota just a les mans d'en Nacho Castelltelsor. El marcador: 4 - 3.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Robla Sami-Petteri Tilli, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Nacho Castelltelsor. El marcador continuava 4 - 4.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Robla Marceli Łyczkowski no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Nacho Castelltelsor es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.

labradores del yukon

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Antonio López Pilares quedar desmarcat i marcar per a labradores al minut 36. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Crispín Baloira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Antonio López Pilares, el jugador de labradores va ser expulsat al minut 39.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Jorge Guzmán de labradores és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de labradores, Alberto España, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Miguel Almenar, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Delf Jarmerstedt va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de labradores i 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Álvaro Pajares xutant per a labradores va fer anar la pilota just on la volia, però Delf Jarmerstedt, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Todor Markov de labradores, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Delf Jarmerstedt en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jorge Agustín Fonfría va xutar fora per a labradores, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Francesc Poblet de labradores va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 4.