Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

llimona team (778510) - Reygol F.C. (435461) » 657151830: T62/R2

Copa 657151830 Información oficial sobre el partido 657151830 en Hattrick

19.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 2

llimona team Alineación oficial del equipo 'llimona team' en el partido 2 - 3 Reygol F.C. Alineación oficial del equipo 'Reygol F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
llimona team Alineación oficial del equipo 'llimona team' en el partido 2 - 2 Reygol F.C. Alineación oficial del equipo 'Reygol F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,5 % 49,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

llimona team

Goles Goles

  • 120 Minuto 25 (Gol de falta): Una falta al minut 25 va provocar un lliure directe. Dwight Fontenot el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats van embogir quan en Oscar Kegalj va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de llimona.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Franciscano Garriador va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Sergio Toscana va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): llimona enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Reygol F.C.

Goles Goles

  • 160 Minuto 26 (Gol de falta): Reygol, al minut 26, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Alejandro Posadas.
  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 61 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Kalisto Daeren.
  • 186 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 3 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Reygol. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Diego Gorostazu va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Fermín Valda del Amo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 264 Minuto 51 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Mário Monteiro en un penal llençat per en Alejandro Posadas va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Posadas va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 67, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alejandro Posadas al minut 86, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.