Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Puendeluna CF (993202) - yebra35 (993018) » 657151620: T62/R2

Copa 657151620 Información oficial sobre el partido 657151620 en Hattrick

19.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 2

Puendeluna CF Alineación oficial del equipo 'Puendeluna CF' en el partido 4 - 1 AGUREN FC Alineación oficial del equipo 'AGUREN FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Puendeluna CF Alineación oficial del equipo 'Puendeluna CF' en el partido 2 - 0 AGUREN FC Alineación oficial del equipo 'AGUREN FC' en el partido
Tiene suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puendeluna CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Mario Giraldo va donar a PDN CF un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Francisco José Bartolomé del PDN CF ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): Mario Giraldo quasi dona a PDN CF l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Raúl Hurtado Saracho va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 235 Minuto 38 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Raúl Hurtado Saracho, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Mario Giraldo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 48, però una magnífica aturada de Harry Van Paepegem va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Francisco Riveros va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Harry Van Paepegem al minut 65 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Abel Torres va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): PDN CF per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan Raúl Hurtado Saracho va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 105 (Ocasión por el centro): En Fidel Zalaya va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PDN CF se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 207 Minuto 112 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Ionuţ Crişan va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 116 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Francisco José Bartolomé va estar a punt d'acabar en gol al minut 116, però el porter visitant Harry Van Paepegem va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco José Bartolomé de PDN CF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Mario Giraldo de PDN CF, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Harry Van Paepegem en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Pablo Recio Sotolongo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de PDN CF Ionuţ Crişan no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Harry Van Paepegem es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 1.

AGUREN FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): El jugador Karol Andrasz de AGUREN es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip AGUREN Nguyễn Phi Hùng quasi marca al minut 7 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Afshar Shafagh l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sajjad Saikat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Sajjad Saikat, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ronnie Muldowney va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de AGUREN i 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de AGUREN Ezequiel Gouveia va intentar enganyar Ronnie Muldowney amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de AGUREN Tobias Hoving va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.