Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Lacasitos de Bilbao (1460768) - campeolones (486831) » 657151596: T62/R2

Copa 657151596 Información oficial sobre el partido 657151596 en Hattrick

19.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 2

Club Lacasitos de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Club Lacasitos de Bilbao' en el partido 1 - 2 campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Lacasitos de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Club Lacasitos de Bilbao' en el partido 1 - 0 campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Lacasitos de Bilbao

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): En Clemente Zapico va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 223 Minuto 95 (Ocasión por la derecha): Lacasitos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 95, quan Francisco Fuentes Martínez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): Al minut 96 es va veure una gran oportunitat per a Lacasitos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Clemente Zapico, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 106 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Clemente Zapico va estar a punt d'acabar en gol al minut 106, però el porter visitant Alexandru Ichim va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stipe Jurinić.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maurice Pulis de Lacasitos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Óscar María Jiménez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Lacasitos Kurt Merlo va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Lacasitos Maurice Pulis, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Alexandru Ichim. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): David Ruiz Álvarez de Lacasitos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Lacasitos Stipe Jurinić va intentar enganyar Alexandru Ichim amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 2.

campeolones

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de campeolones, Pau Prunella, col·locà la pilota just a les mans d'en David Ruiz Álvarez. El marcador: 1 - 0.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de campeolones, Alots Begerestain, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Andrea Roli de campeolones anava molt fort i col·locat però David Ruiz Álvarez no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de campeolones Edgar Silvela no va cometre cap error en el seu llançament de penal. David Ruiz Álvarez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.