Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Union C.F (1437365) - Eleven Parabellum (801265) » 657151394: T62/R2

Copa 657151394 Información oficial sobre el partido 657151394 en Hattrick

19.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 2

La Union C.F Alineación oficial del equipo 'La Union C.F' en el partido 2 - 6 Eleven Parabellum Alineación oficial del equipo 'Eleven Parabellum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
La Union C.F Alineación oficial del equipo 'La Union C.F' en el partido 2 - 4 Eleven Parabellum Alineación oficial del equipo 'Eleven Parabellum' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,6 % 2,1 % 82,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Union C.F

Goles Goles

  • 124 Minuto 27 (Gol de penalti): Al minut 27 l'àrbitre va premiar Union amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Amadou Sarr va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Fernando Relinque va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Union, Raúl Schuttenhelm, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Javier Núñez-Robles al minut 32 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Max Zintz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Juan Javier Núñez-Robles i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Union, però el xut de Max Zintz va sortir bastant desviat.
  • 204 Minuto 74 (Ocasión de penalti): En Amadou Sarr va tirar un penal fent paradinha, però el porter no es va moure. Sense embranzida i amb el porter aguantant, el xut no va ser prou fort per superar-lo.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Plamen Zlatkov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eleven Parabellum

Goles Goles

  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Michele Tosato va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 38.
  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Michele Tosato per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Passats 47 minuts de partit, Parabellum es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Florin Benea es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al 61 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Parabellum augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Florin Benea es rifés el porter i marqués el 2 - 4.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Iñigo Filgueiras, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Michele Tosato va marcar al minut 75 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 7 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Uztaritz Artetxe quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.