Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

malorquells (993820) - Física L (1432190) » 657151226: T62/R2

Copa 657151226 Información oficial sobre el partido 657151226 en Hattrick

19.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 2

Tonis Deportivo Alineación oficial del equipo 'Tonis Deportivo' en el partido 5 - 6 Física L Alineación oficial del equipo 'Física L' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Tonis Deportivo Alineación oficial del equipo 'Tonis Deportivo' en el partido 2 - 5 Física L Alineación oficial del equipo 'Física L' en el partido
Tiene bastante suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 88,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tonis Deportivo

Goles Goles

  • 104 Minuto 68 (Gol de penalti): El públic de Deportivo va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 68, va xiular un penal pels locals. Wilbert Köstling no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 3.
  • 102 Minuto 75 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Deportivo van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Andreas Fosu en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 4.
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Rafael Iraeta va anar directament als peus de David Gallardo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 4.
  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Deportivo equilibrava la balança al minut 85. En Even Hotvedt, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 4 a 4 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 139 Minuto 107 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Deportivo David Gallardo va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Juli Barrufau va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 5 - 6 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Rafael Martínez López va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 39 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 213 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): Després de 103 minuts, Wilbert Köstling va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andreas Fosu.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wilbert Köstling de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Física L

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Física va ser finalitzada des de l'esquerra per Werner Schlattmann al minut 9. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 184 Minuto 32 (Gol de penalti): Física va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Luis de Santos va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Luis de Santos va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 180 Minuto 71 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Luis de Santos de Física va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 4 per als visitants al minut 71.
  • 171 Minuto 98 (Gol por el centro): Física agafava avantatge al minut 98 de joc en marcar el 4 - 5 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Werner Schlattmann amb mestria.
  • 182 Minuto 104 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 104 de partit va donar a Física l'avantatge per 4 - 6. Jesús Isusorbe en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Niclas Singer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Luis de Santos quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Telmo Ucedo, però la pilota va topar amb el travesser.