Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Molins Hools (1415567) - Obliterators FC (773193) » 657151199: T62/R2

Copa 657151199 Información oficial sobre el partido 657151199 en Hattrick

19.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 2

linense fc Alineación oficial del equipo 'linense fc' en el partido 0 - 5 Arequipa Alineación oficial del equipo 'Arequipa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
linense fc Alineación oficial del equipo 'linense fc' en el partido 1 - 1 Arequipa Alineación oficial del equipo 'Arequipa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,9 % 1,8 % 83,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

linense fc

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Antonio Simón marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Michael Månmo que va xutar a fora per molt poc.
  • 205 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): linense va estar a punt de marcar quan Antonio Simón va fer una passada impressionant a Juan Miguel Machimbarrena, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Arequipa

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Arequipa prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Frodo Wittner.
  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del linense. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Józef Kowalkowski la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Arequipa es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 15.
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): Al minut 33 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Meni Rochberger va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Frodo Wittner va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Andrzej Wziątek, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Arequipa, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Konrad Trześniewski va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Lars Weidinger, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 77 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Arequipa va quedar sense poder incrementar el seu marcador.