Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Livingstrong FC (1460679) - los secretos (1596273) » 657151077: T62/R2

Copa 657151077 Información oficial sobre el partido 657151077 en Hattrick

19.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 2

Livingstrong FC Alineación oficial del equipo 'Livingstrong FC' en el partido 3 - 5 los secretos Alineación oficial del equipo 'los secretos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Livingstrong FC Alineación oficial del equipo 'Livingstrong FC' en el partido 1 - 6 los secretos Alineación oficial del equipo 'los secretos' en el partido
Tiene suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Livingstrong FC

Goles Goles

  • 139 Minuto 30 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Bogdan Gawara van servir per superar a l'últim defensor, en Giuseppe Frascella. Tot va acabar amb el 1 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Livingstrong cantant "Bogdan Gawara selecció!"
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 43 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Livingstrong. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Gabriel-Cosmin Şoneriu xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Amb 59 minuts jugats, en Antonio Viarani va augmentar l'avantatge de Livingstrong a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): Germain Moussoro hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Frédéric Bochtler havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Hilbert Briechle! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Przemysław Więckiewicz de Livingstrong amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

los secretos

Goles Goles

  • 160 Minuto 39 (Gol de falta): Al minut 39 del partit, Giuseppe Frascella va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 153 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els jugadors de secretos no defallien en cap moment. Producte d'això, en Ross Herrick va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 89 minuts Olav van Zuilen va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 173 Minuto 100 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ross Herrick va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 3 - 4.
  • 183 Minuto 102 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 102, secretos va augmentar el seu avantatge a 3 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ross Herrick.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 de partit, Arnt Forstenrieder quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Víctor Nolla ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 274 Minuto 41 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 41, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Emil Kaverinen va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlos Alberto Rupán es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.