Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chumakaclub (1339256) - Rias Baixas FC (122716) » 654574420: T62/J14/VII

Liga 654574420 Información oficial sobre el partido 654574420 en Hattrick

16.05.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 14 / VII.1013 (39049)

chumakaclub Alineación oficial del equipo 'chumakaclub' en el partido 3 - 0 SANTÉ Salut i Benestar Alineación oficial del equipo 'SANTÉ Salut i Benestar' en el partido
Ignacio Escoiquiz (4') 1 - 0
Xavier Oliver (76') 2 - 0
Venancio Bargiela (79') 3 - 0
chumakaclub Alineación oficial del equipo 'chumakaclub' en el partido 3 - 0 SANTÉ Salut i Benestar Alineación oficial del equipo 'SANTÉ Salut i Benestar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
chumakaclub Alineación oficial del equipo 'chumakaclub' en el partido 3 - 1 SANTÉ Salut i Benestar Alineación oficial del equipo 'SANTÉ Salut i Benestar' en el partido
Tiene un resultado normal 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chumakaclub

Goles Goles

  • 116 Minuto 4 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec David Pi sempre és una garantia. Al minut 4, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Ignacio Escoiquiz marcar el 1 - 0 per al chumakaclub.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): chumakaclub va augmentar la diferència quan Xavier Oliver no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Venancio Bargiela va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 2 (Ocasión de penalti): chumakaclub es va veure beneficiat per la polèmica al minut 2, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Antonio Jesús Mayordomo va relliscar al moment de fer el xut i el porter Jesús Para no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Passaven 25 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ignacio Escoiquiz va rematar alt.
  • 234 Minuto 40 (Ocasión de penalti): En Pau Monjonell va llançar un penal al minut 40. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Al minut 34 en Antonio Jesús Mayordomo va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

SANTÉ Salut i Benestar

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 14 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Dani Sató va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Benestar creava perill des de la dreta al minut 37, però en Jordi Ramon Deutú, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Manolo Grado desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Manolo Grado va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 63, en un 1 contra 1 amb el porter, però Jordi Ramon Deutú va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Dani Sató des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Òscar Ausiró quasi aconsegueix empatar per Benestar al minut 73, però Jordi Ramon Deutú va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.