Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lokomotiv del Bac (1370812) - All For the Glory.FC (1602176) » 654572370: T62/J5/VII

Liga 654572370 Información oficial sobre el partido 654572370 en Hattrick

14.03.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 5 / VII.977 (39013)

Lokomotiv del Bac Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv del Bac' en el partido 4 - 0 All For the Glory.FC Alineación oficial del equipo 'All For the Glory.FC' en el partido
Josep Ponjuan (31') 1 - 0
Zandis Piterāns (49') 2 - 0
Zandis Piterāns (55') 3 - 0
Steve Hoy (68') 4 - 0
Lokomotiv del Bac Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv del Bac' en el partido 4 - 0 All For the Glory.FC Alineación oficial del equipo 'All For the Glory.FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Lokomotiv del Bac Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv del Bac' en el partido 6 - 0 All For the Glory.FC Alineación oficial del equipo 'All For the Glory.FC' en el partido
Tiene mala suerte 5.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokomotiv del Bac

Goles Goles

  • 124 Minuto 31 (Gol de penalti): Al minut 31 l'àrbitre va premiar Lokomotiv amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Josep Ponjuan va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Lokomotiv va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Zandis Piterāns progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Lokomotiv a 3 - 0. Zandis Piterāns va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Steve Hoy es va introduir dins la defensa central al minut 68, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Zandis Piterāns va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Lokomotiv que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Óscar Martínez Sáenz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Lokomotiv va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juan Manuel Castilla en un 1 contra 1 amb el porter Fabián Esguerra, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Olof Zetterstrand va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Rudy Vanbillemont rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 234 Minuto 34 (Ocasión de penalti): En Josep Ponjuan va llançar un penal al minut 34. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 58 quan Steve Hoy de Lokomotiv gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

All For the Glory.FC

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): En Jan Halfter va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 7. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Glory.FC a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Marcus Bendixen va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.