Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nirgumil (994223) - Batea C.F (777821) » 654568656: T62/J1/VII

Liga 654568656 Información oficial sobre el partido 654568656 en Hattrick

15.02.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 1 / VII.911 (38947)

nirgumil Alineación oficial del equipo 'nirgumil' en el partido 1 - 5 Batea C.F Alineación oficial del equipo 'Batea C.F' en el partido
0 - 1 Bernardino Cos (5')
Felipe Delaportella (15') 1 - 1
1 - 2 Freek Poissonnier (23')
1 - 3 Jumanne Kapuya (60')
1 - 4 Jumanne Kapuya (73')
1 - 5 Teodor Colell (76')
nirgumil Alineación oficial del equipo 'nirgumil' en el partido 1 - 5 Batea C.F Alineación oficial del equipo 'Batea C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
nirgumil Alineación oficial del equipo 'nirgumil' en el partido 3 - 0 Batea C.F Alineación oficial del equipo 'Batea C.F' en el partido
Tiene mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nirgumil

Goles Goles

  • 108 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 15, en Severiano Pozo la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Felipe Delaportella que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Severiano Pozo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de nirgumil se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13, Hug Cortell quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): nirgumil va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Felipe Delaportella va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Félix Echanove.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Antonio Vasco va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): nirgumil va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Tomás Mariano va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de David Meléndez va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 75 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julio Serna Zuleta de nirgumil la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Hug Cortell de nirgumil va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Martín Moro de nirgumil va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Batea C.F

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): Ínigo Gómez de Terán va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Batea, Bernardino Cos, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Batea va ser finalitzada des de l'esquerra per Freek Poissonnier al minut 23. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 119 Minuto 60 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jesús Sierra Galán sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jumanne Kapuya que, efectivament, va fer pujar el 1 - 3!
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): El Batea era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jumanne Kapuya va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 4 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Batea va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Teodor Colell, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Toño Arroyal va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Freek Poissonnier, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.