Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rápido de Ferreira (313862) - deportivo Madrid fc (1435460) » 654567743: T62/J10/VII

Liga 654567743 Información oficial sobre el partido 654567743 en Hattrick

18.04.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 10 / VII.894 (38930)

ZAMORA CLUB DE FÚTBOL Alineación oficial del equipo 'ZAMORA CLUB DE FÚTBOL' en el partido 2 - 1 Ostitio team Alineación oficial del equipo 'Ostitio team' en el partido
Nikos Kailas (21') 1 - 0
Henning Vatne (25') 2 - 0
2 - 1 Erramun Jaio (56')
ZAMORA CLUB DE FÚTBOL Alineación oficial del equipo 'ZAMORA CLUB DE FÚTBOL' en el partido 2 - 1 Ostitio team Alineación oficial del equipo 'Ostitio team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ZAMORA CLUB DE FÚTBOL Alineación oficial del equipo 'ZAMORA CLUB DE FÚTBOL' en el partido 0 - 1 Ostitio team Alineación oficial del equipo 'Ostitio team' en el partido
Tiene suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZAMORA CLUB DE FÚTBOL

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Zamora va ser Nikos Kailas.
  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): Zamora sabia com jugar al contraatac, i al minut 25, Henning Vatne va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Zamora per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Henning Vatne va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Zamora van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Nikos Kailas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Zamora, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Vladimiro Ochoa va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Ostitio team

Goles Goles

  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Erramun Jaio, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Archibald Biersdorf de Ostitio, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, un refús desafortunat de Baldo Campiglia, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Antonio Yanes no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Margarido Reis Neves va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 81 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Cristiano Gargollo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.