Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Córdoba United FC (798660) - Romamijo boys (993905) » 654562453: T62/J4/VII

Liga 654562453 Información oficial sobre el partido 654562453 en Hattrick

07.03.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 4 / VII.800 (38836)

Gold Of GoodJury Alineación oficial del equipo 'Gold Of GoodJury' en el partido 0 - 4 Cimata team Alineación oficial del equipo 'Cimata team' en el partido
0 - 1 Raúl Navarrete (33')
0 - 2 Ernesto Viana (34')
0 - 3 Raúl Navarrete (53')
0 - 4 Adriano Estupiñán (86')
Gold Of GoodJury Alineación oficial del equipo 'Gold Of GoodJury' en el partido 0 - 4 Cimata team Alineación oficial del equipo 'Cimata team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gold Of GoodJury Alineación oficial del equipo 'Gold Of GoodJury' en el partido 1 - 1 Cimata team Alineación oficial del equipo 'Cimata team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,3 % 16,5 % 58,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gold Of GoodJury

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Canielles de GoGoodjury es va guanyar la targeta groga merescudament.

Cimata team

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cimata van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Raúl Navarrete va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): Al minut 34 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Ernesto Viana va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 106 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Raúl Navarrete va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 53, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Cimata, mentre ja celebrava el 0 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Adriano Estupiñán de Cimata l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 86 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cimata que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ernesto Viana, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Ernesto Viana, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 37 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cimata va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, el Cimata va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Raúl Navarrete s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jesús Galiana, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.