Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anacardos F.C (1601202) - Chiringuito's Paella FC 2 (1588925) » 654560487: T62/J3/VII

Liga 654560487 Información oficial sobre el partido 654560487 en Hattrick

29.02.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 3 / VII.765 (38801)

Cire del Merliño Alineación oficial del equipo 'Cire del Merliño' en el partido 2 - 0 Pray Birds Alineación oficial del equipo 'Pray Birds' en el partido
Ionuţ Rughiniş (52') 1 - 0
José Manuel Arroyo (53') 2 - 0
Cire del Merliño Alineación oficial del equipo 'Cire del Merliño' en el partido 2 - 0 Pray Birds Alineación oficial del equipo 'Pray Birds' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cire del Merliño Alineación oficial del equipo 'Cire del Merliño' en el partido 4 - 1 Pray Birds Alineación oficial del equipo 'Pray Birds' en el partido
Tiene mala suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cire del Merliño

Goles Goles

  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ionuţ Rughiniş de Merliño aconseguir un gol al minut 52 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 130 Minuto 53 (Gol de falta): Al minut 53 en José Manuel Arroyo va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Ionuţ Rughiniş va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Merliño se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Hermann Vilstrup del Merliño ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Merliño va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Xesco Abulí en un 1 contra 1 amb el porter Òscar Fajula, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Evald Ebeling gairebé va marcar per a Merliño des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Daniel Vizcaino gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Òscar Fajula va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Manuel Arroyo de Merliño amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pray Birds

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, un refús desafortunat de Damián Quintero, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Eustaquio Patiño no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Dimitar Velinov va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Birds que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.