Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Belsasar C.F. (988158) - orihuelaFC (313192) » 654557951: T62/J13/VII

Liga 654557951 Información oficial sobre el partido 654557951 en Hattrick

09.05.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 13 / VII.719 (38755)

TeTeSTeAM Alineación oficial del equipo 'TeTeSTeAM' en el partido 2 - 0 orihuelaFC Alineación oficial del equipo 'orihuelaFC' en el partido
Klaas-Jan Lubout (33') 1 - 0
Juan Luis Sastrón (38') 2 - 0
TeTeSTeAM Alineación oficial del equipo 'TeTeSTeAM' en el partido 2 - 0 orihuelaFC Alineación oficial del equipo 'orihuelaFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
TeTeSTeAM Alineación oficial del equipo 'TeTeSTeAM' en el partido 1 - 3 orihuelaFC Alineación oficial del equipo 'orihuelaFC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TeTeSTeAM

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Klaas-Jan Lubout ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, TeTeSTeAM es posava per davant 1 a 0.
  • 137 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 38 en Epifanio Andreu va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Juan Luis Sastrón podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 0 va pujar al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Zúñiga de TeTeSTeAM va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Zúñiga de TeTeSTeAM va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

orihuelaFC

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Jonatan Fradera va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 2. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Joan Isaac Areny va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ivan Pocoví, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Jonatan Fradera la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de orihuelaFC havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 250 Minuto 42 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de orihuelaFC van pujar a rematar. Però en Jonatan Fradera la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Jonatan Fradera quasi redueix la diferència al marcador al minut 70, però una gran estirada d'en Ivan Pocoví va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Ivan Pocoví va fer una estirada espectacular al minut 81, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en José Oyanguren.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Txaran Andalurria de orihuelaFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.