Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rangers España FC (441486) - Español1988 (1366453) » 654557925: T62/J6/VII

Liga 654557925 Información oficial sobre el partido 654557925 en Hattrick

21.03.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 6 / VII.719 (38755)

Rangers España FC Alineación oficial del equipo 'Rangers España FC' en el partido 1 - 2 Real Junior JR Alineación oficial del equipo 'Real Junior JR' en el partido
0 - 1 Quirze Sarsanach (74')
Víctor Trespuentes (79') 1 - 1
1 - 2 Francisco Montero (84')
Rangers España FC Alineación oficial del equipo 'Rangers España FC' en el partido 1 - 2 Real Junior JR Alineación oficial del equipo 'Real Junior JR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rangers España FC Alineación oficial del equipo 'Rangers España FC' en el partido 1 - 2 Real Junior JR Alineación oficial del equipo 'Real Junior JR' en el partido
Tiene un resultado normal 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,7 % 5,9 % 73,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rangers España FC

Goles Goles

  • 110 Minuto 79 (Gol de falta): Víctor Trespuentes va aconseguir l'empat per a Rangers mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Rangers David Güiza quasi marca al minut 35 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Cristóbal Ovando Solis l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Real Junior JR

Goles Goles

  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Quirze Sarsanach que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Junior.
  • 190 Minuto 84 (Gol de falta): El Francisco Montero va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Junior. 1-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Dan Pieptea va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alberto Jalón, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Francisco Montero ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Junior que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Santiago Zaldo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Junior van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Quirze Sarsanach, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.